• MUSEU NINO BRAVO
  Espai dedicat a mantindre viva la memòria del cantant Nino Bravo
 • MILERS DE TURISTES
  ENS VISITEN
  I ENS DEIXEN ELS SEUS SENTIMENTS
 • Pàgina web
  multiplataforma
  Possibilitat de ser visitada per mitjà de pc, tablet i smartphone
 • MILERS DE TURISTES
  ENS VISITEN
  I ENS DEIXEN ELS SEUS SENTIMENTS

NOVETATS MUSEU

> Des de Museu Nino Bravo vos volem invitar a tots els actes que se celebraran a Aielo de Malferit en commemoració del 42é aniversari de la defunció de Nino Bravo. Per a més info visite el nostre Facebook.

 

> Versions Originals: és el nou apartat que s'ha incorporat a la secció Multimèdia. En ell anirem agregant les cançons que van servir d'inspiració per a incrementar el reperterio de Nino Bravo.

> Informem d'un nou i ambiciós projecte a la nostra web. La Direcció de Museu Nino Bravo, l'Administració de www.museoninobravo.com i Administradors Facebook amb la col · laboració de l'Excm. Ajuntament d'Aielo de Malferit faran realitat que durant el curs 2014/2015 tots els nostres continguts estiguen en valencià, castellà i anglès donat el caràcter regional, nacional i internacional del nostre estimat cantant NINO BRAVO

 

>Horari Museu: dissabtes de 18 a 20h. i diumenges: 11 a 13.30h. Per a altres horaris i visites de grup contactar via telefònica: (+34) 654 39 42 96.

 

SALUDACIÓ DE L'ALCALDE

Com a Alcalde es per a mi tot un honor dirigir-me a tots vosaltres per a donar-vos una calorosa benvinguda a la pàgina web del Museu Nino Bravo. Una finestra oberta al mon que ens permet mostrar i ensenyar tota la nostra riquesa.

 

M’agradaria aprofitar aquesta oportunitat per a convidar-vos i gaudir del nostre meravellós poble, el seu patrimoni històric i cultural, el seu entorn natural, la seua gastronomia, les seues festes i tradicions i com no, del Museu Nino Bravo, un espai dedicat a mantindre viva la memòria de un dels cantants més universals i volguts del panorama musical de parla hispana del que ens sentim molt orgullosos.

 

El Museu Nino Bravo és una iniciativa de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit i de la família del cantant, el resultat del qual ha sigut la creació d’un espai dedicat a mantindre viva la memòria d’un dels intèrprets de la cançó romàntica més universal i apreciats del panorama musical de parla hispana. Un artista que, amb la seua veu i les seues cançons, continua despertant sentiments i passions a pesar del pas del temps i de les modes, no sols en Espanya sinó al llarg i a l’ample del mon sencer.

 

El Museu aglutina un nombre important d’objectes personals i professionals cedits per la família, els fans i els amics de Nino Bravo, baix la denominació de Col·lecció Museogràfica Permanent “Universo Nino”, i que sorprendrà inclús als admiradors més entusiastes del cantant.

 

La gran quantitat de material audiovisual, fotogràfic, sonor i escrit que composa la col·lecció, amb més de mig miler d’objectes catalogats, permetran al visitant conèixer la trajectòria artística de Nino Bravo des dels seus inicis fins el punt més àlgid de la seua vida professional, així com la seua faceta personal i familiar, aconseguint així una detallada retrospectiva de tot el que va ser i és aquell home de mirada intensa i somriure tímid que continua triomfant en el més difícil de tots els escenaris, el del record, sent el numero u en els cors de mils d’admiradors que contribueixen a mantindre viva la seua veu i les seues cançons.

 

El visitant podrà gaudir d’objectes tan singulars com el micròfon i els vestits utilitzats pel cantant durant les seues actuacions, el llibre d’escolaritat, la cartilla militar, fotografies de la seua infància i joventut, instantànies inèdites del seu acomiadament de solter, cartells de les seues actuacions, nombrosos articles de premsa, el primer aparell de soroll utilitzat per Nino, imatges inèdites de les seues presentacions en televisions nacionals i internacionals...

 

Des de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, esperem que aquesta pàgina vos sigui d’utilitat i vos ajude a planificar la vostra visita.

 

Benvinguts!!!

 

José Luis Juan Pinter
Alcalde

www.aielodemalferit.es